antrasit gri boya Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve özge renkleri vurgular.

Antrasit renkli mobilya ve aksesuarlar aşiyan dekorasyonunda çağcıl bir bediiyat anlamak isteyenler kucakin oflaz bir tercih sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda sade ve zarafetli bir gaz yuvarı oluşturur.

Gri tonları, soy dekorasyonunda sıklıkla bileğerlendirilen renkler beyninde bucak alıyor. Sizin sinein evinizin istikrar odası, döşek odası, hatta banyo gibi farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye yönlü renkleri sıralayacağız; amma renk seçimi yaparken esasen renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Antalya dekorasyon firmaları, güneşin ve denizin esaskenti olan bu şehirde yaşayanların yaşam alanlarını güzelleştirmek bâtınin harikalar yaratmaktadır. İster…

Möble ve ev bark dekorasyonunda çok sık kullanılan antrasit, yanında birgeniş rengi bile kullanmaya taban oluşturur. Döşek odasından balkona kadar geniş kullanma düzı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı hayat düzı sunan Bellona farkıyla daha elleme seçimlerle kullanabilirsiniz.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de dikkatli antrasit duvar boyas strüktürlmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar denli tavanları da ilgilendirir.

Antrasit rengin mekân dâhili ışıklandırma üzerindeki etkisi mekanın atmosferini sarih bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasarımında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir çevre şimendifer.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı karşıtya heldiğinde ortaya çısoy gerilar şu şekildedir:

Odanın henüz kolayca aydınlanmasını antrasit gri dekorasyon katkısızlar. goldfix Henüz aydınlık bir vasat oluşmasını sağladığı dâhilin odadaki başka süsleyici ürünlerin henüz besbelli olmasını sağlamlar.

Gri renk duvar boyası, başka renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak sinein bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kabil renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız artan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp denge kurabilirsiniz.

Son dönemlerde dekorasyonda sıklıkla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan muhtevain ayrı bir âlem yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda siyah, gri ve beyaz tonlarının karışımı kullanılırken bu renk dayanıklı çok yerde kullanılabilir.

Antrasit rengi mecra odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin yatak odalarında kullanılmaya kafalandığını son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

Daha modernize ve henüz azca karakterize mekanlar ciğerin ise grinin itici tonlarını kullanın. Itici tonlarda göze çarpacak olan madun ton mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup az buçuk henüz çatal yürekli ve endüstriyel bir üslup sağlamlayacaktır.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve sıcaklık sağlamlarken aynı zamanda mobilya ve vesair süsleyici unsurlarla intibak süresince mümkün.

Report this wiki page